ÜRETİM

ÜRETİM


KUMAŞ ÜRETİMİ

Bünyemizdeki  son model elektronik örgü makineleri ile Pike, Süprem, İki İplik, Selanik, vb.. Klasik kumaşların yanı sıra çizgili, Jakarlı ve Özel Tasarımlı kumaşlar üretiyoruz. 14gg’den - 28gg’e kadar değişik kalınlıkta yazlık ve kışlık kumaşlar üretiyoruz.

 

Kendi Üretimimizin yanı sıra, Türkiye ve Yurtdışında önde gelen Örme Kumaş tedarikçileri ile de stratejik iş birliği yapıyoruz.

 

Pazardaki yenilikleri teknik araştırma ekibimizle sürekli takip ediyoruz. Geliştirme ve Tasarım ekibimiz lif, iplik örme, boya ve apre konusundaki en son teknik ve yenilikleri müşterimize sunmakla görevlidirler.

 


KONFEKSİYON

Amaca uygun inşa edilmiş modern fabrikalarımızda söz verdiğimiz kalite ve terminde, sürekli müşteri memnuniyetini hedefleyerek konfeksiyon üretimini gerçekleştiriyoruz. Modern tesislerin yanı sıra, son teknoloji makine ve ekipman kullanımı, güvenli, temiz ve sağlıklı çalışma koşulları, deneyimli operatörlerle verimli ve  amaçlanan bir üretim için büyük bir rol oynuyor.

 

Çalışanlarımızın uzun yıllara dayanan tecrübeleri, yetenek ve nitelikleri varlığımızın en güçlü yanını oluşturuyor. Bu gücümüzü, eğitim, doğru araç, gereç ve ekipmanlar ile çalışanlarımızın mutluluğunu hedefleyen sağlıklı ve güvenli ortam ile destekliyoruz.

 


BASKI NAKIŞ

Son model, elektronik nakış makinalarımızla tasarımın bir parçası olan her türlü nakış ve arma çalışmasını kusursuz olarak gerçekleştirmek için organize olmuş bulunuyoruz.

 

Tüm baskı detayları için de, en modern baskı tesisleri ile stratejik işbirliklerine sahibiz.

 

Be vesileyle en güncel baskı, yıkama ve boyama tekniklerini üretim sürecimize ekleyebiliyoruz. Özellikle baskı ve nakış süreçlerinde kullandığımız kimyasallar ve diğer malzemeler sağlık ve çevre riski oluşturmayacak şekilde kullanılmakta ve elden çıkarılmaktadır.


KALİTE POLİTİKAMIZ

Kalite kavramına temel yaklaşımımız, sorunu oluşmadan önlemek şeklindedir. Çıkan sorunları da bir daha ortaya çıkmaması için sebeplerini tespit ederek gerekli önlemleri alıyoruz.

Kalite Politikamızı şöyle özetleyebiliriz;

  • Müşterimizin taleplerini doğru öğrenmek ve çalışanlarımıza bunları doğru öğretmek.
  • Doğru iş için doğru ekipman temini yapmak.
  • Sağlıklı ve güvenli çalışma ortamı sağlamak.
  • Sürekli iyileştirme yaklaşımı içinde olmak.
  • Destekleyici sistem ve prosedürlerle sürekliliği sağlamak.
  • Personelimizin yıllar boyunca elde ettiği iş yapma tecrübesini, teknik bilgi ve becerisinin kalitemizin temel taşlarından olduğunun bilincinde olmak.
  • Güvenli ve temiz çalışma uygulamalarını benimseyerek çevreyi korumak.